Garantie en verzorging

Wij geven op al onze sieraden 6 maanden garantie.

Krasjes op bedels van armbandjes ontstaan door het dragen van de armbandjes bij een horloge of grove armband vallen niet onder de garantie. Je kunt je voorstellen dat de scherpe knopjes van je horloge of grove armband over de kraaltjes heen bewegen waardoor deze krasjes ontstaan. Hier is een goldplated of goldfilled laagje niet tegen bestand.

Wij raden aan om onderstaande informatie over het materiaal van onze sieraden goed door te nemen. Op verkleuring d.m.v. onjuiste verzorging geven wij geen garantie.

Wat allereerst goed is om te vertellen, onze armbanden zijn gemaakt van glaskralen, 925 zilver en goldfilled of goldplated onderdelen. Onze goldfilled items zijn bijna allemaal 14K/20 plated. Bij de goldplated items zit er een goudlaagje van 2-4 micron over het basismateriaal heen. Weet je niet zo goed wat deze termen nou precies betekenen? Dan is het goed om deze blog even door te lezen!

Alle sieraden kun je beter af doen als je gaat schoonmaken, douchen, zwemmen (chloor en zeewater) en wanneer je parfum of andere lotion op doet. Gelukkig gaan de meeste ook heel snel af en om door de makkelijke schuifknoopsluiting.

Zilver kun je schoonmaken met een zilverpoetsdoek en alle gouden items met een katoenen doek of microvezel poetsdoekje. Wil je meer weten over het schoonmaken van sieraden? Lees dan de pagina hier ook eens!