Sorteren op:
Sorteren op:

Lovelybracelets

Tijdens mijn reis naar Japan ben ik overdonderd door de schoonheid en gastvrijheid van dit land. Japanners zijn enorm gastvrij en houden hun tradities in ere. Het is een land met enorme contrasten. Van zeer traditionele gebouwen tot de meest moderne bebouwing in de grote steden.

Hier ben ik ook geïnspireerd geraakt voor de diverse sieraden die moderne Japanse vrouwen daar dragen. Ze houden daar van veel glans en kleur. De traditionele Japanse vrouw draagt juist helemaal geen sieraden maar de moderne vrouw heel uitbundig.

Miyuki Tila armbandjes heb ik daar veel gezien en die worden met velen tegelijk om 1 pols gedragen en naast andere armbandjes.

Maar wat zijn nu Miyuki kralen?

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de glaskralen.

Er zijn veel fabrikanten in de wereld die mini glaskraaltjes maken, bijvoorbeeld in India en China maar die kunnen niet op tegen de superkwaliteit uit Japan. Japan kent dan wel meer fabrikanten die deze topkwaliteit leveren, maar wereldwijd staat Miyuki aan de top! Miyuki is in 1930 opgericht als producent van glaskralen. Door steeds verbeterende technieken wist deze fabrikant glaskralen te perfectioneren. Vanaf 1974 is het bedrijf Miyuki gaan heten. Miyuki kralen onderscheiden zich door hun zeer goede kwaliteit. Alle kralen hebben precies dezelfde maat. Doordat de kraaltjes gelijk van vorm zijn, is het mogelijk deze kraaltjes in patronen te verwerken, zonder dat het scheef gaat omdat de kraaltjes wellicht ongelijk zijn.
Miyuki heeft dus een zeer uitgebreid assortiment in soorten, maten en…..kleuren, waardoor er veel kleurcombinaties mogelijk zijn.

Naar aanleiding van deze reis ben ik begonnen met het ontwerpen van Miyuki Tila armbandjes onder de naam Lovelybracelets in verschillende patronen en kleurstellingen. Momenteel zijn er 4 variaties in verschillende kleurstellingen en ze zijn vernoemd naar steden in Japan. Maar de collectie lovelybracelets wordt verder uitgebreid met nieuwe patronen en kleuren!

De armbandjes zijn dus gemaakt van de echte Japanse Miyuki Tila glas kralen, welke zeer mooi glanzen en glinsteren. De gouden en zilveren kralen zijn gold plated en zilver plated. Het armbandje is geweven op Miyuki zijdedraad. Ze zijn afgewerkt met zilveren kralen en bedeltje of goldfilled kralen en bedeltje. De Lovelybracelets blijven dus lang mooi!

 

Wil jij ze in real life bewonderen? Dat kan bij:

Jewelstore, de schoof 164, 3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Eldorado juwelier, west-Kruiskade 81, 3014 AN Rotterdam
Sundays Rotterdam, grote beer 19C, 3067 TR Rotterdam
Longlady Fashion, leeuwenhoekstraat 120, 2652XL Berkel en Rodenrijs, www.longlady.nl

 

Volg ook het instagram account: https://www.instagram.com/lovelybracelets.shop/